Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Boyhood (2014)

Boyhood    

R 165 min Dramë

8.1
IMDB: 8.1/10 206096 votes

, , ,

Won 1 Oscar. Another 181 wins & 159 nominations.

USA

1254

Report error

Filmi tregon jetën e një djaloshi duke kaluar nëpër fazat e jetës, deri tek adoleshenca e tij. Veçantia e këtij filmi është se ka filluar së xhiruari qysh në vitin 2002 dhe vit për vit e percjell zhvillimin e atij djaloshi, pothuajse për 12 vite.

No links available
No downloads available

Related movies