Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Harry Potter and the Goblet of Fire    

PG-13 157 min AvanturëFantazi

7.6
IMDB: 7.6/10 335748 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 11 wins & 38 nominations.

UK, USA

2212

Report error

Harri e gjen veten si një konkurent nën-moshë në një turne të rrezikshëm në mes tre shkollave të magjisë. Ai do të përballet me shumë sfida dhe në fund do të ndeshet me armikun e ti të përbetuar, Lord Voldemortin.

No links available
No downloads available

Related movies