Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Pineapple Express (2008)

Pineapple Express    

R 111 min AksionKomediKrim

7.0
IMDB: 7.0/10 228024 votes

, , ,

Nominated for 1 Golden Globe. Another 3 wins & 6 nominations.

USA

1825

Report error

Deil Denton, është një shpërndarës proces gjyqësore, dërsa Saul është një tregtar marihuane. Ata ndiqen nga kriminelët dhe një police e korruptuar, pasi Deil ishte dëshmitar kur Bosi i një bande vrau një tjetër tregtar për të eliminuar konkurrencën…

No links available
No downloads available

Related movies