Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

A Hard Day (2014)

A Hard Day    

N/A 111 min AksionKrimTriller

7.2
IMDB: 7.2/10 2681 votes

, , ,

4 wins & 7 nominations.

South Korea

1571

Report error

Një detektivi papritur i bëhet dita e vështirë, dhe ngjarjet e mëposhtme ndodhin për të në më pak se 24 orë: Njoftohet për divorc nga gruaja e tij. Mamaja i vdes. Shtyp aksidentalisht me makinë një person dhe përfshihet në një histori vërtet të ngatërruar…

No links available
No downloads available

Related movies