Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Afflicted (2013)

Afflicted    

R 85 min AksionAvanturëHorror

6.3
IMDB: 6.3/10 13397 votes

,

, , ,

5 wins & 5 nominations.

Canada, USA

1804

Report error

Dy shoke te ngushte ne udhëtimin e tyre te planifikuar prej kohesh asgjë nuk shkon siç ishte parashikuar. Njeri nga ata goditet nga një sëmundje misterioze dhe tani atyre i duhet te gjejnë çfarë e shkarkoi ketë ne një toke te huaj.

No links available
No downloads available

Related movies