Filma Online

Apparition (2014)

Apparition    

N/A 100 min FantaziHorror

4.8
IMDB: 4.8/10 75 votes

, , ,

N/A

USA

1463

Report error

Ky është një thriller i mbinatyrshëm me personazhe kryesore Dagun dhe të fejuarën e tij. Pasi Lori vdes ne nje aksident me makine, Dag shkon të jetojë nështepinë e tij në fermë në perfiferi, por zbulon se nuk eshte kthyer i vetem. Atje njihet me një histori në të kaluarën mbi shtëpinë ku ai jeton, dhe me një sekret që Lori mori me vete në varr. Dag fillon të shoqërohet me një studente, Xhejmi, e cila mundohet ta ndihmoje të ndajë realitetin, nga imazhet e mendjes së tij.
Vlerësimi sipas IMDb 4.5/10

No links available
No downloads available

Related movies