Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Big Hero 6 (2014)

Big Hero 6    

PG 102 min AksionAvanturë

7.9
IMDB: 7.9/10 176524 votes

,

, , ,

Won 1 Oscar. Another 16 wins & 45 nominations.

USA

1860

Report error

Pas vdekjes së vëllait të tij, Hiros i ngelet vetëm një robot si kujtim. Gjatë aventurave për të kapur një keqbërës që i kishte vjedhur një shpikje, mes tij dhe robotit do të krijohet një miqësi e ngushtë.

No links available
No downloads available

Related movies