Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Carlito’s Way (1993)

Carlito's Way    

R 144 min DramëKrim

7.9
IMDB: 7.9/10 150632 votes

, , ,

Nominated for 2 Golden Globes. Another 1 win & 2 nominations.

USA

3017

Report error

Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti që ka, jeta e ti do të filloj nga jashtë N.Y.C.

No links available
No downloads available

Related movies