Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold    

PG-13 92 min AksionDramëFantazi

6.3
IMDB: 6.3/10 108299 votes

, , ,

5 nominations.

USA

1901

Report error

Pasi princi i Transilvanisë kërcënohet nga turqit dhe vendos për të mposhtur armikun me çdo kusht, duke u shndërruar në një përbindësh të fuqishëm, por nga vetë ky vendim për një kauzë të mirë, Vladi duhet të vuajë nga pasojat e pashmangshme…

No links available
No downloads available

Related movies