Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Fear Clinic (2014)

Fear Clinic    

R 95 min Horror

6.2
IMDB: 6.2/10 3799 votes

, , ,

1 nomination.

USA

1254

Report error

Një mjek kërkon për të kuruar një paciente nga fobitë e sajë duke i future ata brenda shpikjes së tij që prodhon dhe kontrollon haluçinacione.

No links available
No downloads available

Related movies