Filma Online

3 Days to Kill (2014)

3 Days to Kill    21 Feb 2014

PG-13 117 min AksionDramëKrim

6.2
IMDB: 6.2/10 59585 vota

, , ,

N/A

USA, France

573Raporto gabim

Permbajtja

Një agjent i shërbimeve sekrete(Kevin Costner), me një historik të rëndë, mëson se vuan nga një sëmundje vdekjeprurëse dhe se i kanë mbetur vetëm pak muaj jetë. Kjo do bëhet shkak për të braktisur profesionin e tij dhe për tu kthyer tek familja e tij, duke u munduar të rregullojë marrëdhënjet me ta dhe veçanarisht me vajzën e tij (Hailee Steinfeld).

Filma te ngjajshem