Filma Online

After Earth (2013)

After Earth    31 May 2013

PG-13 100 min AksionAvanturë

5.0
IMDB: 5.0/10 142411 vota

, , ,

3 wins & 6 nominations.

USA

120Raporto gabim

Permbajtja

Nje perplasje len Kitai Reixh dhe te atin e tij,Saifer ne toke nje mije vjet pasi njerezit u arratisen nga toka.Me Saiferin te plagosur Kitai duhet te bej nje udhetim te madh per te dhene sinjal qe t’i ndihmojne.

Filma te ngjajshem