Filma Online

American Psycho (2000)

American Psycho    14 Apr 2000

R 102 min DramëKrim

7.6
IMDB: 7.6/10 316399 vota

, , ,

5 wins & 8 nominations.

USA

456Raporto gabim

Permbajtja

Një i pasur në New York bankier, investimet ekzekutiv i fsheh alternativat nga vetja e tij, dhe shoku i ti përshkallëzohet më thellë në palogjikshmen e ti, dhe nga fantazitë e ti falso.

Filma te ngjajshem