Filma Online

Baby (2015)

Baby    23 Jan 2015

N/A 159 min AksionKrimTriller

8.3
IMDB: 8.3/10 22188 vota

, , ,

N/A

India

288Raporto gabim

Permbajtja

Një grup elitar ushtarak mëson për një komplot të drejtuar nga një njeri i maniak. Ndërkohë që koha kalon, është në dorë të grupit që të gjej tentakulat ndërkombëtare të terroristëve dhe të mos i lejoj ata që të sulmojnë Indinë. Kush prej kundërshtarëve do t’ia arrijë qëllimit final?!

Filma te ngjajshem