Filma Online

Cast Away (2000) HD

Cast Away    22 Dec 2000

PG-13 143 min AvanturëDramë

7.7
IMDB: 7.7/10 341123 vota

, , ,

Nominated for 2 Oscars. Another 19 wins & 28 nominations.

USA

108Raporto gabim

Permbajtja

Një ekzekutiv i FedEx duhet të transformojë veten fizikisht dhe emocionalisht për ti mbijetuar , pasi airoplani i tij rrëzohet në një ishull të shkretë.

Filma te ngjajshem