Filma Online

City of Ember (2008)

City of Ember    10 Oct 2008

PG 90 min AvanturëFantazi

6.5
IMDB: 6.5/10 48463 vota

, , ,

4 nominations.

USA

180Raporto gabim

Permbajtja

Për breza, njerëzit e Qytetit të Ember-it kanë krijuar një botë mahnitëse me drita vezulluese. Por gjeneratori kryesor i qytetit po fillon të prishte dhe llambat madhështore që ndiçojnë qytetin kanë filluar të fiken.

Filma te ngjajshem