Filma Online

Fantastic Four (2015)

Fantastic Four    7 Aug 2015

N/A N/A AksionAvanturëFantazi

N/A
IMDB: N/A/10 N/A vota

, , ,

1 win.

USA

1399Raporto gabim

Permbajtja

Katër të huajt e rinj të teleport në një univers alternativ dhe të rrezikshme që ndryshon formën e tyre fizike në mënyra tronditëse.Katër duhet të mësojnë për të shfrytëzuar aftësitë e tyre të reja dhe të punojnë së bashku për të shpëtuar Tokën nga një ish-mik i kthyer armikun.

____________________

Four young outsiders teleport to an alternate and dangerous universe which alters their physical form in shocking ways. The four must learn to harness their new abilities and work together to save Earth from a former friend turned enemy.

Filma te ngjajshem