Filma Online

Ghost Rider Spirit Of Vengeance (2011)

Ghost Rider: Spirit of Vengeance    17 Feb 2012

PG-13 96 min AksionFantaziTriller

4.3
IMDB: 4.3/10 76823 vota

,

, , ,

3 nominations.

USA, United Arab Emirates

157Raporto gabim

Permbajtja

Nicolas Cage vjen serisht ne rolin e tij si Blaze Johnny në Ghost Rider; shpirti i hakmarrjes. Johnny është ende duke luftuar me mallkim e tij dhe si gjahtar i djallit . Ai rrezikon gjithcka duke u ndeshuar me liderin e nje grupi ‘murgjish’ (Idris Elba) per te shpetuar nje djale te vogel dhe.. veten e tij njehere e mire nga ky mallkim.

Filma te ngjajshem