Filma Online

Harbinger Down (2015)

Harbinger Down    7 Aug 2015

R N/A FantaziHorror

N/A
IMDB: N/A/10 N/A vota

, , ,

N/A

USA

537Raporto gabim

Permbajtja

Një grup studentësh grad kanë rezervuar kalimin në shenjë paralajmëruese tratave fundore të peshkimit për të studiuar efektet e ngrohjes globale mbi një pod të Orcas në Detin e Beringut. Kur ekuipazhi i anijes dredges një pjesë shkrirë kohët e fundit e vjetër rrënojat hapësirës sovjetike, gjërat e çiltër vdekjeprurës. Duket se rusët eksperimentoi me tardigrades, kafshë të vogla elastike në gjendje të përballoj ekstremet e rrezatimit hapësirë. Krijesat mbijetuar, por jo pa mutacion. Tani ekuipazhit është i ekspozuar ndaj agresive mutating organizmave. Dhe, pasi u mbyllur në akull për 3 dekada, krijesat nuk janë gati të heqin dorë ngrohtësinë e shoqërinë njerëzore.

Filma te ngjajshem