Filma Online

In Time (2011)

In Time    28 Oct 2011

PG-13 109 min AksionTriller

6.7
IMDB: 6.7/10 265567 vota

, , ,

2 nominations.

USA

163Raporto gabim

Permbajtja

Në një të ardhme, ku njerëzit do të ndalohen se plakuri ne moshen 25 vjeq, por kan dëshirë për të jetuar vetëm edhe një vit më shumë. Këtu, Salas do ta gjej veten të akuzuar për vrasje dhe për dërgesën peng në një lidhje që të bëhet një njeri i rendësishëm kundër sistemit.

Filma te ngjajshem