Filma Online

Jurassic World (2015)

Jurassic World    12 Jun 2015

PG-13 124 min Avanturë

N/A
IMDB: N/A/10 N/A vota

, , ,

N/A

USA

447Raporto gabim

Permbajtja

Njëzet e dy vjet pas ngjarjeve të Jurassic Park (1993), ishulli Nublar tani përmban një park dinosaurësh plotësisht funksional, Jurassic World, i parashikuar fillimisht nga John Hammond. Pas 10 vitesh funksion dhe normat e vizitorëve në rënie, u krijua një atraksion i ri për të rizgjuar interesin e vizitorëve në një mënyrë të tmerrshme.

Filma te ngjajshem