Filma Online

Man of Steel (2013)

Man of Steel    14 Jun 2013

PG-13 143 min AksionAvanturëFantazi

7.2
IMDB: 7.2/10 464900 vota

, , ,

7 wins & 34 nominations.

USA, Canada, UK

269Raporto gabim

Permbajtja

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ndryshuar jetën e një planeti të ri dhe të largët. Ai është Biri i XHor-El, një shkencëtari të madh kripton.

Filma te ngjajshem