Filma Online

Mission: Impossible (1996)

Mission: Impossible    22 May 1996

PG-13 110 min AksionAvanturëTriller

7.1
IMDB: 7.1/10 262009 vota

, , ,

3 wins & 13 nominations.

USA

261Raporto gabim

Permbajtja

Një agjent Amerikan, nën hijen e dyshimit mbi jobesikërinë, duhet të zbulojë dhe të ekspozojë spiunin e vërtetë pa ndihmën e organizatës së tij.

Filma te ngjajshem