Filma Online

Mission Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible - Rogue Nation    31 Jul 2015

PG-13 N/A AksionAvanturëTriller

9.2
IMDB: 9.2/10 65634 vota

, , ,

N/A

USA

4060Raporto gabim

Permbajtja

Ethan and team take on their most impossible mission yet, eradicating the Syndicate – an International rogue organization as highly skilled as they are, committed to destroying the IMF.
__________________________

Ethan dhe ekipi i marrë në misionin e tyre më të pamundur ende, zhdukjen e Sindikatën – një organizate ndërkombëtare mashtrues si shumë të aftë si ata janë, e angazhuar për shkatërrimin e FMN.

Filma te ngjajshem