Filma Online

Paid in Full (2002)

Paid in Full    25 Oct 2002

R 97 min AksionDramëKrim

7.0
IMDB: 7.0/10 5772 vota

, , ,

1 nomination.

USA

111Raporto gabim

Permbajtja

BAZUAR NË NJË HISTORI TË VËRTETË!
Një djalë nga Harlemi, i detyruar të përballen me skenën e drogës në vitin 1980, ndërton një perandori të paligjshme, vetëm duke u treguar i ndërgjegjshëm. Por sa vështirë do të jetë për ta krijuar dhe për ta mbajtur këtë perandori dhe a do të zgjasë shumë kjo?

Filma te ngjajshem