Filma Online

Prometheus (2012)

Prometheus    8 Jun 2012

R 124 min AvanturëFantazi

7.0
IMDB: 7.0/10 414540 vota

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 6 wins & 34 nominations.

USA, UK

205Raporto gabim

Permbajtja

Një ekip hulumtuesish ka zbuluar një çelës për origjinën e njerëzimit në Tokë dhe nisen për një udhëtim në qoshet e errëta të Universit. Atje, ata duhet të luftojnë një betejë të tmerrshme për të shpëtuar të ardhmen e racës njerëzore.

Filma te ngjajshem