Filma Online

Psycho (1960)

Psycho    8 Sep 1960

R 109 min Horror

8.6
IMDB: 8.6/10 362339 vota

, , ,

Nominated for 4 Oscars. Another 7 wins & 5 nominations.

USA

366Raporto gabim

Permbajtja

Një sekretar Feniks vjedh 40.000 $ nga klienti punëdhënësit të ti, i cili largohet dhe shkon me një motel i drejtuar nga nëna e ti.

Filma te ngjajshem