Filma Online

Rambo III (1988) – HD

Rambo III    25 May 1988

R 102 min AksionAvanturëTriller

5.7
IMDB: 5.7/10 80559 vota

, , ,

2 wins & 5 nominations.

USA

219Raporto gabim

Permbajtja

Kolonel Samuel Traut­man ish-eprori i John Ram­bos, ka qenë i cak­tuar për të udhëhe­qur një mision për ti ndih­muar kryengritësit mux­ha­hed­inë të cilëve iu kishin push­tuar tokat nga rusët, por Rambo bud­ist nuk e pra­non kërkesën së ish eprorit të tij që ta ndih­moj. Por kur misioni nuk i shkon mirë kolonelit Traut­man, ai rrëm­be­het nga rusët dhe tor­tur­o­het nga koloneli rus Zay­sen, Rambo me mux­ha­hed­inët nisë planin e tij për ta shpë­tuar ish-eprorin e tij të kapur nga rusët.

Filma te ngjajshem