Filma Online

Robin Hood (2010)

Robin Hood    14 May 2010

PG-13 140 min AksionAvanturëDramë

6.7
IMDB: 6.7/10 193391 vota

, , ,

1 win & 15 nominations.

USA, UK

211Raporto gabim

Permbajtja

Në Angli, në shekullin e 13-të, Robin dhe banda e tij e plaçkitësve përballen me korrupsionin në fshatit dhe drejtojnë një kryengritje kundër kurorës duke ndryshuar përgjithmonë ekuilibrin e fuqive në botë.

Filma te ngjajshem