Filma Online

Rush Hour 3 (2007) – HD

Rush Hour 3    10 Aug 2007

PG-13 91 min AksionKomediKrim

6.2
IMDB: 6.2/10 107945 vota

, , ,

9 nominations.

USA, Germany

225Raporto gabim

Permbajtja

Pas një vrasje në ten­ta­tivë te ambasadorit Han, Lee (Jackie Chan) dhe Carter (Chris Tucker) nisen per në Paris për të mbro­j­tur një grua franceze me njo­huri të udhëhe­qësve të fshe­htë te Triades.

Filma te ngjajshem