Filma Online

Snow White and the Huntsman (2012)

Snow White and the Huntsman    1 Jun 2012

PG-13 127 min AksionAvanturëDramë

6.1
IMDB: 6.1/10 203885 vota

, , ,

Nominated for 2 Oscars. Another 13 wins & 31 nominations.

USA

324Raporto gabim

Permbajtja

Para shume vitesh Mbretëresha e mrekullueshme Ravena vrau Mbretin natën e pare te tyre te martesës.. Tani i nevojitet një zemër e “virgjër” qe te mund te mirëmbaje bukurinë e saj, por dhe fuqinë e saj. Mbretëresha dërgon atje njeriun e vetëm qe mund te mbijetoje ne Pyll: një Gjuetar te pikëlluar. Duke patur braktisur çdo shprese per jeten, Gjuetari pranon. Por… kur e gjen , heziton. Do e vrase vajzën e bukur? Apo do e stervisi qe te behet luftëtarja me e mire qe ka pare ndo njehere ajo Mbretëri?

Filma te ngjajshem