Filma Online

Street Fighter Assassins Fist (2014) HD

Street Fighter: Assassin's Fist    23 May 2014

N/A 21 min AksionAvanturëDramë

7.6
IMDB: 7.6/10 7,374 vota

, , ,

N/A

UK

207Raporto gabim

Permbajtja

Një seri me shumë-shtresa që duket përsëri në vitet formuese të Ryu dhe Ken si ata jetojnë jetën e një luftëtari tradicional në Japonin e vetmuar. Këta djelmosha janë profesionist dhe të pa fund.

Filma te ngjajshem