Filma Online

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)

The Adventurer: The Curse of the Midas Box    5 Dec 2013

PG 100 min AvanturëFantazi

5.4
IMDB: 5.4/10 3248 vota

, , ,

N/A

UK, Spain, Belgium

113Raporto gabim

Permbajtja

Jeta e 17-vjeçarit Maraja Mandi merr tatëpjetën pas zhdukjes së prindërve të tij dhe grabitjes së vëllait të tij. Duke ndjekur një sërë gjurmësh në hotelin misterioz “Prince Regent” dhe njëkohësisht me fatin e botës në duart e tij dhe me familjen e tij në rrezik, Maraja do të rrezikojë gjithçka për të zbuluar mallkimin e kutisë së Midas.

Filma te ngjajshem