Filma Online

The Good the Bad and the Ugly (1966)

The Good, the Bad and the Ugly    23 Dec 1966

NOT RATED 161 min AksionAvanturë

8.9
IMDB: 8.9/10 437102 vota

, , ,

1 win.

Italy, Spain, West Germany, USA

664Raporto gabim

Permbajtja

Film western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.

Filma te ngjajshem