Filma Online

The Incredible Hulk (2008)

The Incredible Hulk    13 Jun 2008

PG-13 112 min AksionFantazi

6.9
IMDB: 6.9/10 293175 vota

, , ,

1 win & 5 nominations.

USA

178Raporto gabim

Permbajtja

Brus Bener, një shkencëtar në arrati nga qeveria e Sh.B.A-së, po kërkon një kurë që ta shërojë nga sëmundja që ai ka kur ai inatoset. Por, në të njëjtën kohë, i duhet të luftojë kundër një ushtari, i cili fiton të njëjtat fuqi që ka dhe Brus Bener.

Filma te ngjajshem