Filma Online

The Last Survivors (2014)

The Well    12 Jun 2014

N/A 95 min AksionHorrorTriller

5.3
IMDB: 5.3/10 462 vota

, , ,

3 wins & 2 nominations.

USA

495Raporto gabim

Permbajtja

Një vajzë adoleshente lufton për të mbrojtur pusin e fundit që punon, në një luginë të prekur nga thatësira. Ndërkohë që në zonë ndodhet dhe një baron i babëzitur për ujë, i cili vret këdo që i del para, në mënyrë që ta ketë të gjithë ujin e luginës për vete.

Filma te ngjajshem