Filma Online

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring    19 Dec 2001

PG-13 178 min AvanturëFantazi

8.8
IMDB: 8.8/10 1070311 vota

, , ,

Won 4 Oscars. Another 109 wins & 100 nominations.

New Zealand, USA

614Raporto gabim

Permbajtja

Një hobit i pafajshëm udhëton me tetë shokë për te zjarret e Malit Doom që të shkatërrojë Unazën dhe lordin e zi Sauron përgjithmonë.

Filma te ngjajshem