Filma Online

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) HD

The Lord of the Rings: The Return of the King    17 Dec 2003

PG-13 201 min AvanturëFantazi

8.9
IMDB: 8.9/10 1040347 vota

, , ,

Won 11 Oscars. Another 161 wins & 91 nominations.

USA, New Zealand

729Raporto gabim

Permbajtja

Gandalf dhe Aragorni udhëheqin Botën e Burrave kundër ushtrisë së Sauronit për të tërhequr vëmendjen e tij nga Frodo dhe Semi të cilët janë duke ngjitur Malin Doom me Unazën.

Filma te ngjajshem