Filma Online

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) HD

The Lord of the Rings: The Two Towers    18 Dec 2002

PG-13 179 min AvanturëFantazi

8.7
IMDB: 8.7/10 936882 vota

, , ,

Won 2 Oscars. Another 102 wins & 100 nominations.

USA, New Zealand

622Raporto gabim

Permbajtja

Frodo dhe Semi janë duke shkuar për në Mordor me misionin e tyre për të shkatërruar Unazën,ndërsa shokët e tyre të mëparshëm kanë bërë aleatë të rinj për të nisur një sulm në Isengard.

Filma te ngjajshem