Filma Online

The Man with the Iron Fists 2 (2015)

The Man with the Iron Fists 2    14 Apr 2015

R 90 min Aksion

4.3
IMDB: 4.3/10 1098 vota

, , ,

N/A

USA

248Raporto gabim

Permbajtja

Kur një i huaj, Tadeus, gjendet i plagosur rëndë në afërsi të fshatit, minatori Li Kang dhe gruaja e tij Ah Ni i ofrojnë atij strehim. Pas shërimit të tij, ai ngulitet në një konflikt ku keqbërësit Mjeshtri Ho i klanit të poshtër “Brumbull” dhe Lordi i tmerrshëm Pai, skllavërojnë banorët e fshatit.

Filma te ngjajshem