Filma Online

The Matrix (1999)

The Matrix    31 Mar 1999

R 136 min AksionFantazi

8.7
IMDB: 8.7/10 1037112 vota

,

, , ,

Won 4 Oscars. Another 34 wins & 40 nominations.

USA, Australia

670Raporto gabim

Permbajtja

Një haker (hacker), kompjuterash mëson nga disa rebelë misteriozë rreth natyrës së vërtetë të tij dhe rolit në luftën kundër kontrolluesëve.

Filma te ngjajshem