Filma Online

The Taking of Tiger Mountain (2014)

The Taking of Tiger Mountain    23 Dec 2014

N/A 141 min Avanturë

6.8
IMDB: 6.8/10 740 vota

, , ,

N/A

China

210Raporto gabim

Permbajtja

Kapiteni me pseudonimin 203 është dërguar me mision special në Verilindje. Në ndihmën e tij vjen Jang i cili infiltrohet në bandën e Lordit Hauk dhe ndihmon kapitenin që ta mposhtë atë.

Filma te ngjajshem