Filma Online

Underworld: Awakening (2012)

Underworld: Awakening    20 Jan 2012

R 88 min AksionFantaziHorror

6.4
IMDB: 6.4/10 105246 vota

,

, , ,

1 win.

USA

203Raporto gabim

Permbajtja

Kur forcat njerëzore zbulojnë ekzistencën e Vampirëve dhe Likanëve, fillon një luftë për të shkatërruar të dy speciet. Luftëtarja vampire Selena udhëheq luftën kundër njerëzimit.

Filma te ngjajshem