Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Gran Torino (2008)

Gran Torino    

R 116 min Dramë

8.2
IMDB: 8.2/10 488277 votes

, , ,

Nominated for 1 Golden Globe. Another 22 wins & 10 nominations.

USA, Germany

1429

Report error

Veterani idhnak dhe zemërak i luftës në Kore, Uollt Kovalski zë miqësi të rrallë me një komshiun e tij, Taon, edhe pse ky i fundit tentoi t’i vidhte Gran Torinon e tij të 1972 me kërkesën e kushëririt të tij gangster. Duke qenë që rolin e babait nuk e bëri me dy djemtë e tij, vendos t’a shlyejë duke ndihmuar Taon dhe motrën e tij, Sju, nga gangsterat.

No links available
No downloads available

Related movies