Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Hansel & Gretel: Witch Hunters    

R 88 min AksionFantaziHorror

6.1
IMDB: 6.1/10 142364 votes

, , ,

2 wins & 3 nominations.

Germany, USA

1860

Report error

Duke u përballur që të vegjël me një shtrigë te fuqishme në pyll, Hansel dhe Gretel vendosin të bëhen gjahtarë shtrigash. Mirëpo ka ardhur koha që vetë ata janë bërë preja dhe shtrigat jane gjahtaret e tyre…

No links available
No downloads available

Related movies