Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban    

PG 142 min AvanturëFantazi

7.8
IMDB: 7.8/10 330157 votes

, , ,

Nominated for 2 Oscars. Another 14 wins & 39 nominations.

UK, USA

3603

Report error

Është viti i tretë i Harrit në Hoguarts: Jo vetëm që do ketë telashe për të, por do të ketë dhe një mësues të ri në lëndën e “Mbrojtjes kundër Arteve të Errëta”. Vrasësi që kishte qenë i burgosur, Sirius Blleku ka ikur nga Azkabani (burgu i magjistarëve), dhe tani është në ndjekje të Harrit.

No links available
No downloads available

Related movies