Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Ascending    

PG-13 127 min AksionAvanturëFantazi

5.6
IMDB: 5.6/10 74596 votes

,

, , ,

1 nomination.

USA, UK

1845

Report error

Në të ardhmen, një grua e re vihet në shënjestrën e Mbretëreshës së Universit për tu vrarë dhe pikërisht këtu fillon fati i saj për t’i dhënë fund pushtetit të Mbretëreshës.

No links available
No downloads available

Related movies