Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

King Arthur (2004)

King Arthur    

R 126 min AksionAvanturëDramë

6.3
IMDB: 6.3/10 128,456 votes

, , ,

4 wins & 8 nominations.

USA, UK, Ireland

2206

Report error

King Arthur : I frymëzuar nga një personazh historik, Mbreti Artur ishte një hero i ndarë mes ambicieve të tij personale, rrënjëve të identitetit të tij dhe detyrimeve ndaj popullit. Tani që Perandoria Romake po bie, Britania ka nevojë për një mbret dhe ai do të gjejë brenda vetes forcën për të ndryshuar fatet e historisë në betejën legjendare kundër kërcënimit më të ri, fiseve saksone.

No links available
No downloads available

Related movies