Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

KL Gangster 2 (2013)

KL Gangster 2    

N/A N/A AksionKrim

5.4
IMDB: 5.4/10 125 votes

, , ,

4 nominations.

Malaysia

1493

Report error

Në qytet tashmë gjërat po ndryshojnë. Tailong do të zotërojë të gjitha territoret, duke përfshirë edhe pjesën e Mbretit. Xhei dhe Maliku ndihmojnë Mbretin që të mposhtë Tailong dhe të rifitojë territoret e tij, por edhe për të shpëtuar nënën e tyre.

No links available
No downloads available

Related movies