Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Lucky Number Slevin (2006)

Lucky Number Slevin    

R 110 min Krim

7.8
IMDB: 7.8/10 248,140 votes

, , ,

6 wins & 3 nominations.

Germany, USA

1243

Report error

Një djalë gjendet papritur i përfshirë në mes të një grindje mes dy bandave kriminale më të rëndësishme të Nju Jorkut të cilat kanë shefa Rabinin dhe Bosin dhe ai vëzhgohet vazhdimisht nga detektivi Brikovski dhe vrasësi Gudkat. Për të dalë nga kjo situatë e vështirë ai ka hartuar një plan të përsosur…

No links available
No downloads available

Related movies